NÃ¥r fremmedfrykt og rasehat trumfer alt

Som finansminister innrømmer nå Siv Jensen at hun må innføre høyere avgifter på drivstoff til bil. ”Det skal vises en forskjell på å eie og å bruke. De høye avgiftene skal altså belastes bruk av bil, ikke å eie en.

Jeg skjønner at dette skal være en del av det grønne skifte, og for min del må de gjerne øke prisene. Men jeg kan ikke annet enn forundres over at de som stemmer på Fremskrittspartiet, for at de det er partiet mot skatter og avgifter, mot byråkrati, sitter stille og ser at deres fremste minister, partiets leder

Nå stiger bilavgiftene og drivstoffprisene på FrP og finansminister og partileder Siv Jensens vak. Partiet som tidligere var i mot skatter og avgifter, har nå hovedfokus på å være mot flyktninger.

Nå stiger bilavgiftene og drivstoffprisene på FrP og finansminister og partileder Siv Jensens vak. Partiet som tidligere var i mot skatter og avgifter, har nå hovedfokus på å være mot flyktninger.

gjør det stikk motsatte.

Alt skulle bli bedre bare FrP kom i regjering. Mullah Krekar skulle ut av landet, straks. Byråkratiet skulle reduseres og antall byråkrater halveres. Bensinprisen skulle ned til syv kroner literen. Bompengene skulle bort. De eldre skulle få det mye, mye bedre og folk flest skulle få det godt.

Hva har skjedd , sånn litt hulter til bulter? Krekar er her ennå. Byråkratiet og byråkratene øker og øker. Folk flest fikk et par hundrelapper i skattelette i året, mens milliardærene fikk millioner. Eldre får det langt fra bedre, antall bomstasjoner bare øker, og nå skal altså bruk av bil bli mye dyrere.

Joda. Siv sier at dette ikke er FrP-politikk, men at hun er tvunget av de forpliktelser Norge har påtatt seg. Vi skal redusere utslippene betydelig i årene som kommer, noe som betyr at forurensende utslipp må bli dyrere. Men dette er ikke noen unnskyldning for FrP og Siv.

Alle, også Fremskrittspartiet visste at dette ville tvinge seg igjennom. Nå vil de sikkert igjen forsøke seg med at de bare har 16 prosent av stemmene, og derfor må følge flertallet.

Dette er dårlig unnskyldning. De hadde ikke flere prosent på meningsmålingene da de ga disse løftene. Likevel fortalte de velgerne hvordan de skulle revolusjonere landet.

Hun har ikke vært i nærheten av å holde noe løfte, men roper fremdeles om at dette er de andres feil. Hvorfor ikke hennes velgere protesterer, skjønner jeg ikke. En mulig forklaring er at de har satt inn en minister som med regjeringsmakt som autoritet skal erstatte Per Sandbergs protester mot flyktninger og innvandrere. De så at han i fri dressur ikke ble tatt seriøst. Han er forøvrig nå som fiskeriminister opptatt av å lære seg forskjell på torsk og pelagisk fiskeslag.

Innvandring- og inkluderingsminister, Sylvi Listehaug, kommer med en retorikk som islamofobene og rasistene elsker. Hun fastslår nye retningslinjer og regler og hevder at hun skaper en ny flyktning- og innvandringspolitikk i Norge. Hun glemmer å nevne at hun er like mye låst fast av det brede stortingsforliket om flyktning- og innvandringspolitikk som er satt. I stedet roper hun ut med stolthet i stemmen at Norge under henne har fått europas strengeste innvandringspolitikk.

Det har den ikke!

Sylvi Listhaug er satt inn som buffer for at FrP-velgerne skal glemme alle løftene partiet de stemte på har gått fra

Sylvi Listhaug er satt inn som buffer for at FrP-velgerne skal glemme alle løftene partiet de stemte på har gått fra

Men det er sant at Norge vil få en ny flyktning- og innvandringspolitikk hvis Listhaug og henne likesinnede får gjennomslag. De roper ut at de vil sette flyktninger og innvandrere direkte i interneringsleir. Fengsle en gruppe mennesker som flykter fra et krigsherjet land, uten lov og rett. Mot menneskerettighetsdomstolen.

Forleden las jeg et innlegg fra en ung mann, som har bodd i Norge siden han var liten. Han vurderte å flytte tilbake til et land han ikke kjenner seg hjemme i, fordi han av Sylvi Listhaugs sjikanerende retorikk  føler seg uønsket.

Nei, jeg tror ikke Listhaug får gjennomslag for de forslag til endring i forliket hun har kommet med. Jeg har for stor tillit til Arbeiderpartiet, KrF og Venstre til det. Jeg er også rimelig sikker på at Oslo FrP sine krav om først å assimilere flyktninger, kreve at de lærer seg norsk og norsk forhold, for så å kreve at de ikke skal læres norsk, men engelsk aldri blir vedtatt.

Men det disse vedtakene bidrar til, er å skremme flyktninger fra å ville til Norge. Dette har for øvrig Listhaug selv skrytt av at hun klarer,. Problemet er at når land etter land gjør det samme, så må det bli humane politiske i land som Tyskland og Sverige som må ta i mot alle. Hadde vi sluppet slike politikere som Sylvi

Den tidligere FrP-politikeren Oddbjørn Jonstad befant seg også på Eidsvoll plass for å vise støtte til sin tidligere partikamerat. Han ble i 1999 ekskludert fra Fremskrittpartiet og prøvde da å starte opp Norsk Folkeparti, uten videre fremgang. I nyere tid har han gjort seg kjent ved å forsvare Breiviks bombing på regjeringskvartalet gjennom et intervjue av han i Magasinet – lørdagsbilaget til Dagbladet.

Den tidligere FrP-politikeren Oddbjørn Jonstad befant seg også på Eidsvoll plass for å vise støtte til sin tidligere partikamerat. Han ble i 1999 ekskludert fra Fremskrittpartiet og prøvde da å starte opp Norsk Folkeparti, uten videre fremgang. I nyere tid har han gjort seg kjent ved å forsvare Breiviks bombing på regjeringskvartalet gjennom et intervjue av han i Magasinet – lørdagsbilaget til Dagbladet.

Listhaug og hennes maker i Norge og i Europa, og heller inngått en fordelingsavtale på de som må flykte fra krigssonen, så hadde ikke belastningen på noen land blitt stor. Jeg hørte foreleden Venstres Sveinung Rotevatn forklare at ved en avtalt fordeling ville Sverige ha tatt i mot 20 000 flyktninger istedenfor snart 200 000, Tyskland 200 000 i stedet for èn million, Norge 12 000 i stedet for 30 000.

Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv, Skriver Øverland. Listhaug er beregnende og overlater til andre å ta imot

mennesker i nød.

Er Norge tjent med å ha slike politikere?

Nei, mener jeg. Jo da, jeg vet at det gikk en gjeng brunsvidde islamofober og nazister i tog til støtte for henne. Hvem som gikk der, synliggjør også hva hun står for. Heldigvis har hun ikke gjennomslagskraft. Men ordet er mektig, og hun har dessverre en talerstol med kraft bak.

FrP er blitt store på å snakke om hva de skal gjøre og som de aldri har fått gjort. Velgerne deres er som rusavhengige som bruker et rusmiddel i håp om at det skal virke slik det en gang gjorde. FrP-velgerne fortsetter å gi dem sin stemme i håp om at de en gang skal få til det de roper etter.

2 Responses to "NÃ¥r fremmedfrykt og rasehat trumfer alt"

 1. Merkelig dette med hvordan løftene har blitt glemt og folk har kastet seg på bølgen av fiendtlighet. Det er skremmende å se hatets makt spre seg som ild i tørt gress. Bruk stemmen din mye og ofte Oddmund, den er strek og god !!

 2. Takk, Vera

 3. Din kommentar avventer moderasjon.

  Canadian Door Doctor
  overhead door niagara, overhead doors niagara, garage doors niagara, niagara garage doors, niagara overhead doors, canadian door doctor, niagara commercial doors, niagara residential doors, door repairs, door installation, commercial doors, industrial doors, residential doors, fire doors, garage doors, replacement doors, industrial operators, industrial gates, garage door remotes, garage doors replacement, metal door frames, steel door frames, niagara door doctor, niagara region door repairs Also the last flights of the evening and the earliest flights in the morning usually tend to be sold Canadian Door Doctor an excellent worth not like flights at peak hours, winchester Springs. But their fee is …
  The post Canadian Door Doctor appeared first on VDS.

  Ghana Finance

Legg igjen en kommentar